Recept : Chrumkavé kelové chipsy

Chrumkavé kelové chipsy

Neviete, čím máte ponúknuť návštevu? Neviete sa zbaviť zlozvyku v podobe jedenia pri telke? Mám pre Vás chrumkavé a zdravé riešenie, ktoré si pripravíte do 15 minút.

Čas prípravy : 15 minút

Počet porcií: 2

Ingrediencie:

1 zväzok kelu, natrhaný

1 PL citrónovej šťavy

2 PL kokosového oleja

1/4 lyžičky himalájskej soli

Príprava:

Rúru si predhrejeme na 250 stupňov. Kélové listy umyjeme a natrháme na väčšie kúsky. Dáme ich do väčšej misky, kde pridáme čerstvú citrónovú šťavu, kokosový olej a osolíme. Premiešame a dáme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie.
Pečieme približne 12-15 minút. Kelové chipsy sú hotové, dobrú chuť. 🙂

Máte chuť na niečo sladké? Ďalšie sladké a fit recepty nájdete TU!

Daniel Mitera: Pohyb, šport a literatúra s nimi spojená patrí medzi moje záľuby už takmer jedno desaťročie. Vždy som hľadal tie najefektívnejšie a najsprávnejšie spôsoby stravovania a tréningu. Beriem za povinnosť odovzdávať tieto dovednosti aj iným. Mám certifikácie v oblasti: The Poliquin International Certification Program (PICP™) level 2, BioSignature Level 1, CrossFit level 1 trainer, Foundations of Periodization & Program Design a desiatky až stovky kníh a neformálneho vzdelávania v oblasti výživy a tréningov. Sústredím sa hlavne na oblasť tréningov výživy spojenej s výkonom pre šport, rehabilitácie a redukciu váhy.
Leave a Comment